lördag 30 oktober 2010

Skratt och glädje

Igår hade vi 5-års fest med jobbet och firade tillsammans med Tony Irvings Dance Akademy. Det var mat, mingel, underhållning och dans. Men det roligaste var nog när vi alla skulle "do the hustle", ledda av just Tony. För mig som inte har sett så mkt lets dance så var det kul att få en bild av honom. Han gjorde att det blev så himla roligt, skulle han bryta benet och inte kunna dansa så kan han definitivt börja som stå up komiker. Jag skrattade nästan så jag grät. Får se om han är lika roligt privat då han ska börja hos oss på måndag!

Jag såg till att jag fick bugga med en kund, det är ju alltför sällan jag gör det. Och jag älskar det så länge jag inte blir illamående av allt snurrande. Nästan alla i personalen var med också och det var kul att få mingla lite tillsammans och lära känna varandra lite mer med tanke på att 4 är ganska nya i teamet.

Ikväll ska jag och Tomas umgås och vi börjar med spontanmiddag hos hans föräldar. Ska bli skönt att rå om varandra ett tag och ta det lugnt. Ska bland annat bestämma oss exakt vilka tillval vi gör till lägenheten och meddela inredaren på måndag.


Här är ett av våra val, kakel i köket!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar