söndag 28 november 2010

Klädbytarkväll med tapas

Igår hade jag bjudit in mina vänner till en klädbytarkväll. De kom med kassar fulla och fick med sig en hel del hem också. Har också en överfull kasse här hemma som jag ska ta ner till Stockholm Stadsmission som ingen av oss ville ha. En av mina vänner sa att kvällen nästan kändes som julafton. Och det var ju sant. Fick ge bort massor samtidigt som jag fick en hel del, och endast återanvändning! Känns mycket bra i själen. Bjöd på tapas efter att ha blivit inspirerad i Barcelona. Är bara tvungen att lägga upp bilder på det jag gjorde. Se och njut!

Jag är så nöjd med kvällen! Vi pratade om att vi borde göra detta oftare. Ibland tröttnar man ju på kläder och senare kanske man kan få tillbaka dem :) Blir som ett kretslopp.

Nej, nu är det dags att titta på sista avsnittet av Ensam mamma söker. Jag missade början och måste då vänta till de har lagt upp den på play. Men de verkar ha lite problem med det ser det ut som. Får pussa lite på Tomas som har kommit hem från Jönköping tills det fungerar.

1 kommentar:

  1. God mat. Vi bor i Jönköping har Ni inte vår adress. Kungsgatan 17. Välkommen nästa gång någon är här.

    SvaraRadera