lördag 20 november 2010

Barcelona

La cuenta porfavor, var väl den frasen jag hörde mest i Barcelona när vi var där förra helgen, tätt följt av una cervesa grande. Har blivit helt såld på spanskan och vill lära mig nu! Försöker få tag på böcker för nybörjare så om du har några att låna ut så tar jag gärna emot.





Detta var resan vi gjorde för vinsten i Itrimkampen så jag mötte mina kollegor kvart över fem på Arlanda på torsdagmorgonen, vaken till max inför vad som skulle komma. Vi hade kollat upp lite vad vi skulle göra, annars hade vi inte särskilt mkt förväntningar. Tror att det bla är detta som gjorde att resan blev så bra som den blev! Vi ville alla ta det ganska lugnt och koppla av efter vår tuffa jobbhöst. Vi har strosat på La Rambla, åkt öppen turistbuss och sett la sagrada familia och Camp Nou, skrattat så tårarna runnit, ätit tapas och druckit öl och cava, hängt på stranden i solen, shoppat, strosat ännu mer i mysiga kvarter mm mm. Skulle säga att Barcelona är som ett mini-New York med en fin strand precis mitt i!. Det bästa av allt är att jag inte sett hälften av staden än. Eftersom jag och Tomas har pratat om att åka till Barcelona är jag nu ännu mer övertygad om att jag kommer att komma dit igen. Fick med mig både cava, god manchega-ost, lufttorkad skinka och lite andra ostar att njuta av lite längre fram.

När jag tittar ut genom fönstret idag så känns det helt ofattbart att jag förra veckan satt på stranden i linne och solen värmde. Utanför ligger ett tunnt slaskigt snötäcke. Blir nog inte ut så mkt idag om inte tjejerna vill! Anna är här från Göteborg, så hon, jag, Stina, Jenny och lillstumpan Hanna får väl hitta på något roligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar