söndag 3 oktober 2010

Elin på besök!











Denna helgen var Elin och hälsade på mig. Jag har väntat på detta i flera år och när Elin själv frågade i somras när hon skulle komma och hälsa på, då var det dags att boka. Tack vare mamma gick det att genomföra då de båda tog tåget ner tillsammans. Vi har under helgen varit på Skansen och akvariet, rum för barn, varit på teater, tittat på film i soffan och shoppat lite. Elin försökte få mig att klappa ormen på akvariet men jag fick nästan panik. Tomas fick äran att följa med henne medan mamma och jag höll oss i bakgrunden. Så länge de är bakom glas är det ok men inte annars. Det blev en hel del knatande på Skansen och det Elin gillade bäst var de gamla stadsdelarna där man kunde se hur det såg ut förr i tiden. Sen tror jag nog att hon gillade sälarna också för där var vi ett bra tag medan de blev matade. Lördag kväll spenderades i soffan framför Monsters vs Aliens. Sov mkt gott efter en underbar dag.

Idag söndag var vi på Rum för barn där Elin valde att slipa sten. Vi gjorde även ett spontant besök på dockteatern, "Kan du vissla Johanna?", mysigt och roligt. (Kul att också få se Magnus skådespelartalanger efter att ha hört Sandra berätta) Mamma bjöd sen på lunch uppe i Kulturhuset.

Elin ville köpa något på BR-leksaker så vi hann även med en liten tur till gallerian. Hon köpte sig en "mina-vänner bok och en penna. Jag fick utlopp för min spontan-shopping som jag lagt mig till med. En längre stickad tröja och ett par skor jag kan ha i höstrusket utan att bli blöt men ändå vara fin:)

Mamma och Elin skulle sen ta tåget hem och då var vi alla helt slut. Jag har slappat på soffan med bilderna från i helgen och jag antar att mamma och Elin fick en sovstund på tåget. Nu är det snart dags för en härlig natts sömn för att smälta allt vi har gjort i helgen.

Tack Elin, mamma och Tomas!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar